Nieuwe generatie weerbestendig beslag

De beslagen zijn vanaf Januari 2016 leverbaar

Elegant design, robuuste afwerking en een hoge mate van zekerheid – met de nieuwe elektronische beslagen breidt CES het OMEGA FLEX systeem met verdere componenten uit. De volledig in eigen beheer ontwikkelde beslagen zijn in bijna alle binnen- en buitensituaties toepasbaar en in verschillende uitvoeringen vanaf januari 2016 leverbaar.

„Onze ontwikkelafdeling heeft zich bij de eisen nauwkeurig op de wensen van de klant georiënteerd“, vertelt Friedhelm Ulm, Produktmanager van CEStronics. Anders dan bij veel beslagen op de markt is de leesmodule niet zwart en opgebouwd, maar vast in het roestvast stalen schild geïntegreerd. Daardoor is de optiek eleganter en harmonischer. In het kunststof deel zijn bovendien de complete besturing van autorisatie via signalering tot de draadloze overdracht en evaluatie verwerkt. Hitte, hagel of vriestemperaturen – de weersomstandigheden kunnen de elektronica niet beïnvloeden. Met de daaronder geplaatste koppelingsmodule – eveneens een eigen ontwikkeling van CES – vindt een versleutelde data overdracht plaats. Een plus aan zekerheid, omdat alle pogingen om het koppelingsmechanisme te manipuleren kansloos zijn.  Een nog hogere zekerheid wordt door de optionele inbraakwerende variant met SKG geboden.

Voordelig en universeel inzetbaar

In de uitvoering van het langschild zijn de CES OMEGA FLEX beslagen voor buiten-, brandwerende en vlucht-deuren geschikt. Voor profieldeuren staat een smalschild en voor massieve deuren een breedschild ter beschikking. De beslagen kunnen naar wens ook met profielcilinder voor noodopening uitgevoerd worden. Voor een snelle en eenvoudige montage in een binnen situatie is het kleinere smartschild ontwikkeld. Standaard boringen voor rozet-beslagen kunnen probleemloos voor de bevestiging worden benut. Dat biedt een voordelige uitvoering juist bij een groot aantal binnendeuren in ondernemingen en kantoren.

 

Intuïtieve bediening

Na het contactloze herkennen van de toegangsrechten bij het leesgedeelte kan de deur door bedienen van de kruk worden geopend. Wordt de deur weer dichtgetrokken, ontkoppeld de kruk automatisch, blijft vrij beweegbaar, voor onbevoegden is de toegang nu afgesloten. Alle beslagen zijn compatibel met het OMEGA FLEX Mifare System. Ze kunnen offline of online geïntegreerd worden en zijn ook voor het virtuele netwerk V-NET geschikt. Met reeds aanwezige transponder-sleutels en -pasjes zijn naast de toegangscontrole ook ander functies als tijdsregistratie en kantine verrekening mogelijk.

Montagevideo´s

Hier vind u onze montagevideo’s van de beslagen:

Smartschild SIS: https://youtu.be/cLhVxOgAmSU

Langschild ILS: https://www.youtube.com/watch?v=7mGMzcExs5s

Persmedelingen

DOCX
OMEGA FLEX - veilig elegant en flexibel
DOCX | 0.09 MB

Beeldbestanden met hoge resolutie

JPG
OMEGA FLEX beslagen - breedschild weerbestendig
JPG | 1.25 MB
JPG
OMEGA FLEX beslagen - smartschild binnendeur
JPG | 0.91 MB
JPG
OMEGA FLEX beslagen - smartschild binnendeur
JPG | 0.86 MB
JPG
OMEGA FLEX beslagen - weerbestendig buitendeur
JPG | 2.12 MB
JPG
OMEGA FLEX beslagen - smartschild binnendeur
JPG | 0.82 MB
JPG
OMEGA FLEX beslagen - weerbestendig
JPG | 1.04 MB
JPG
OMEGA FLEX beslagen - weerbestendig smalschild
JPG | 1.49 MB